Wat mag u aanbieden?

U wenst te exposeren op de Kleding Outlet Beurs? Er is eigenlijk maar één belangrijke regel: hebben uw producten te maken met kleding, dan zijn ze welkom. Recente collecties dames-, heren- en kinderkleding, alle soorten schoenen en lingerie, sportkleding, badmode, nachtkleding, trouwkleding, maar ook zwangerschapskleding en kleding voor mensen met een maatje meer. Ook voor accessoires is er plaats: juwelen, sjaals, uurwerken, portefeuilles en tassen.

Belangrijk: De Kleding Outlet Beurs is geen rommelmarkt, u kunt alleen recente collecties aanbieden. We vragen ook om uw stand netjes in te kleden, naast een leuker uitzicht zal het uw verkoop een handje helpen.

Wat mag u verwachten?

Wij promoten de Kleding Outlet Beurzen (en dus uw collecties!)
op alle mogelijke manieren

Een professioneel georganiseerd evenement

Een enorm aantal potentiële klanten

Een aangenaam kader en prima sfeer!

Uw voordelen

Extra verkoopdag

Veel kledingzaken sluiten op zondag, en net daarom organiseren we de Kleding Outlet Beurzen op deze dag. Zo hoeft u uw winkel geen dag te sluiten en realiseert u meteen ook een extra verkoopdag.

De kans om op te ruimen

Overstock? Via kleding Outlet Beurzen krijgt u een platform om deze artikelen aan de man of vrouw te brengen.

Uitgebreide reclamecampagne

Een heel groot deel van uw standengeld gaat naar de uitgebreide promotiecampagne: baanborden, affiches, flyers, mailing, advertenties, en nog heel wat meer. Een campagne die voor de meeste exposanten zo goed als onbetaalbaar is.

Veel bezoekers

Per beursdag verwachten we heel wat bezoekers,
dit dankzij de uitgebreide reclamecampagne, het grote aanbod en de goede organisatie van het evenement.

 

Lage deelnamekost

Uw deelname aan de Kleding Outlet Beurs is niet duur: onze tarieven bedragen maar een fractie van de normale beurstarieven.

 

Inschrijven/
Contact

IK WENS MIJ IN TE SCHRIJVEN ALS EXPOSANTIK WENS VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

follow us